Uși
oscilo-culisante
CONFORT

Uşa oscilo-culisantă prezintă avantajul economiei de spaţiu pe care o căutaţi la o uşă glisantă și oferă o etanşare termică și fonică net superioară. În plus, siguranţa în momentul manevrării este garantată.

Cu un sistem exclusiv de ridicare, uşa oscilo-culisantă permite o mişcare comodă şi lină, deplasând uşor cerceveaua spre interior. În momentul închiderii, partea mobilă se deplasează din nou spre exterior, rămânând în poziţie închisă perfect aliniată cu partea fixă, diferit de sistemul glisant.

Acest sistem permite închiderea cu maximă etanşeitate, rămânând perfect sigură prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Uşa oscilo-culisantă poate fi construită cu profile obişnuite Gealan, oferind etanşeitate maximă, exploatare uşoară şi o mare rezistenţă.
Image

Beneficile ușilor
oscilo-culisante
CONFORT

realizate cu profile din PVC GEALAN, geam termoizolant și feronerie modernă specială ce asigură o culisare ușoară

Beneficii
Cost
Izolație termică

Izolație termică

Ușile oscilo-culisante CONFORT sunt echipate cu geam termoizolant performant cu grosime de până  la 52 mm cu proprietăți excelente de izolație termică care determină confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesară încălzirii sau răcirii, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.

Izolație fonică

Izolație fonică

Geamul termoizolant de înaltă calitate cu 2 sau 3 foi de sticlă și profilele din PVC asigură proprietăți excelente de izolație fonică, ce oferă avantaje în ceea ce privește atenuarea zgomotele din exteriorul clădirii.

Protecție

Protecție

Ușile oscilo-culisante CONFORT sunt echipate cu feronerie specială de securitate si pot fi echipate cu închidere cu butuc și cheie ce contribuie la siguranța locuinței.

Culoare

Culoare

Ușile oscilo-culisante CONFORT pot avea o multitudine de nuanțe opținute prin foliere cu folii uni sau imitație lemn. Paletarul de culori cuprinde și nuanțele AcrylColor.

Luminozitate

Luminozitate

Ușile oscilo-culisante CONFORT oferă posibilitatea realizării la dimensiuni mari cu suprafețe generoase de sticlă ce asigură pătrunderea lunimii naturale și o privire panoramică a exteriorului.

Image

Culori

Aveți la dispoziție o gamă variată de culori obținute prin foliere, culori speciale pe care le puteți alege pentru ușile oscilo-culisante CONFORT
Image

Glisare ușoară – ȋnchidere etanşă

Cu feroneria specială pentru acest tip de uși se  obține un nivel ridicat de ușurință în utilizare, garantat atât pentru ferestrele cât si pentru ușile oscilo-culisante:

  • Deschidere facilă datorită funcționării simple a mânerului
  • Posibilitatea deschiderii oscilo pentru o aerisire excelentă
  • Ușurința în culisarea foii de ușă la deschiderea culisantă
  • PFeronerie de securitate cu puncte de blocare activate din mâner

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.