Close

UȘI REZIDENȚIALE

DETALII TEHNICE
Ușile rezidenţiale de exterior sau interior din PVC aduc un plus de stil și eleganță locuinței, acestea fiind cartea de vizită a casei dumneavoastră. Datorită varietății mari de culori a foliilor de acoperire, aveți posibilitatea să asortați noua ușă de la intrare cu aspectul general al fațadei.
Realizate cu prag din aluminiu sau toc inchis (cu izolare termică excelentă prin separare termică) pentru elementele de uși pentru locuințe sau balcon poate fi utilizat în mod flexibil în cadrul tuturor sistemelor de 74 mm și 83 mm pentru lucrări de renovare sau construcții noi. Balamale rezistente şi feronerie de securitate cu închidere multipunct acestea conferă un plus de siguranţă locuinței dumneavoastră, funcţionalitatea oferind o notă distinctă completând armonios arhitectura casei. Sistemul de profile pentru uşile rezidențiale permite diferite tipuri şi configuraţii, cu elemente fixe şi mobile.
MODELE DE UȘI ȘI PANELURI ORNAMENTALE
Design elegant, armonios integrat astfel încât puteți să beneficiați de un produs personalizat - Panelul se poate personaliza în funcție de tipul geamului ales, precum și a diferitelor ornamente pe care le puteți alege, cum ar fi: fazete ornamentale în diverse culori, folie specială sau imitație metal
- Rezistente la acțiunea razelor UV, astfel procesul de dilatare sau contractare este mult mai redus
- Diferite grosimi: 24mm; 36mm; 40mm; 44mm; 52mm
– Compoziție diferită: spumă poliuretanică, isofix, tabla de oțel etc.

Izolare termică excelentă datorită tehnologiei moderne folosita:

• protecție optimă împotriva ploilor torențiale • adecvat pentru grosimi ale geamului și ale panoului de până la 52 mm • stabilitate foarte bună datorită camerei extinse de rigidizare corespunzătoare la nivelul colțurilor
Dimensiunile maxime de fabricaţie pentru uşile de exterior sunt de: 1000 x 2300 mm ( pentru uşile simple) şi de 2000 x 2300 mm ( pentru uşile duble ).

SIMPLYCONFORT

DOUBLECONFORT

ORNAMENTCONFORT

CULORI

CULORI STANDARD

gri antracit
stejar inchis
stejar auriu
mahagoni
mooreiche
nuc
alb

CULORI STANDARD EXTINS

mahon
mahon
stejar 26
alb infoliat
Alb infoliat
crem
crem
negru maroniu
stejar rustic
gri antracit neted

ACRYLCOLOR

RAL 7015
RAL 7016
RAL 7040
RAL 7039
RAL 8014
RAL 9005
RAL 9007
RAL 9016
DB 703
Copyright © Pro Confort
office@proconfort.ro