Close

UȘI OSCILO-CULISANTE

DETALII TEHNICE
Uşa oscilo-culisantă are avantajul specific unei uși glisante – economia de spațiu – și oferă o etanşare termică și fonică net superioară. În plus, siguranţa în momentul manevrării este garantată. Cu un sistem exclusiv de ridicare, uşa oscilo-culisantă permite o mişcare comodă şi lină, deplasând uşor cerceveaua spre interior. În momentul închiderii, partea mobilă se deplasează din nou spre exterior, rămânând în poziţie închisă perfect aliniată cu partea fixă, diferit de sistemul glisant. Acest sistem permite închiderea cu maximă etanşeitate, rămânând perfect sigură prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Uşa oscilo-culisantă poate fi construită cu profile obişnuite Gealan și oferă etanşeitate maximă, utilizare uşoară şi rezistenţă crescută. Dimensiuni maxime uşi oscilo-culisante: 3200 x 2300mm.
Feronerie specială
Ușile oscilo-culisante sunt echipate cu feronerie specială ce permite depărtarea și culisarea foii de ușă. Deschiderea pe verticală permite o bună aerisire a încăperii în condiții de securitate. Mânerul poate avea culoarea: alb, maro, titan mat asortat împreună cu sinele de glisare.
Geam termoizolant performant
Sistemul de profile din care este realizată ușa oscilo-culisantă permite un pachet de geam termoizolant cu grosimea de până la 44 mm. Configurația pachetului termoizolant poate fi alcătuită combinând mai multe tipuri de sticlă (low-e, 4Season, colorat, reflexiv, ornamental, securizat) și poate fi stabilită conform caracteristicilor arhitecturale sau a performanțelor termice, acustice sau de securitate dorite.
UȘI OSCILO-CULISANTE

TIPODIMENSIUNI

Dimensiuni a foii de usi:
- 640mm – 1200mm, actionare manuala
- 1200mm -1600 mm, actionare semiautomata
- 1600mm -2000mm, feronerie speciala
- H maxim – 2300mm pe alb si 2200mm infoliate.
CULORI

CULORI STANDARD

gri antracit
stejar inchis
stejar auriu
mahagoni
mooreiche
nuc
alb

CULORI STANDARD EXTINS

mahon
mahon
stejar 26
alb infoliat
Alb infoliat
crem
crem
negru maroniu
stejar rustic
gri antracit neted

ACRYLCOLOR

RAL 7015
RAL 7016
RAL 7040
RAL 7039
RAL 8014
RAL 9005
RAL 9007
RAL 9016
DB 703
Copyright © Pro Confort
office@proconfort.ro