Close

UȘI CULISANTE CU RIDICARE (HST)

DETALII TEHNICE
Ușile culisante cu ridicare (HST) sunt soluţia ideală pentru cei care doresc uși speciale pentru spații mari vitrate ce oferă luminozitate și o notă modernă locuinței. Sistemul de ridicare şi de alunecare a părții mobile permite deplasarea cu uşurinţă, silențios și fără mari eforturi. Sunt soluția ideală pentru închideri de terase și partiționări interioare. Elementele glisante aduc un stil clasic al locuințelor moderne, la care suprafețele de sticlă mari oferă confort și eleganță, acestea corespund cerințelor din punct de vedere optic și funcțional.
Prin tehnica noastră, elementele mari ale ușii pot fi acționate fără probleme. Chiar dacă ușa este închisă sau deschisă în ambele cazuri, interiorul încăperii este luminat. De asemenea conexiunea la sol estompează linia dintre interior și exterior. Cele 6 camere atât în toc cât și în cercevea contribuie la o excelentă izolare termică și fonică. Ușile culisante cu ridicare conving prin folosirea unui singur profil de armătură pentru toc și cercevea, asigurând un raport optim dintre statică și izolare termică, realizand o rezistență excelentă împotriva efractiei.
Este un concept inteligent de garnituri cu trei planuri de etanșare. Garnitura de etanșare mediană protejează eficient componentele mecanice de pe ferestră de factorii externi. O înălțime mai mare a peretelui de acoperire a geamului de 26 mm, pentru o izolare termică îmbunătățită.
• profil utilizat: corespondent CONFORT 80+
• adâncime de construcţie: 190 mm
• 6 camere de termo-izolare
• armatura din oţel zincat de: 2 mm • Uw = până la 0.89 W/m2K, în funcţie de vitraj
Feronerie specială
Ușile culisante cu ridicare sunt echipate cu feronerie specială ce permite ridicarea și culisarea foii de ușă. Mânerul este special ca formă și poate avea culoarea: alb, maro, titan mat.
GEAM TERMOIZOLANT PERFORMANT
Sistemul de profile din care este realizată specifica seriei de profile CONFORT 80+ ușa culisantă HST permite un pachet de geam termoizolant cu grosimea de până la 52 mm. Configurația pachetului termoizolant poate fi alcătuită combinând mai multe tipuri de sticlă (low-e, 4Season, colorat, reflexiv sau ornamental sau de securitate) și poate fi stabilită conform caracteristicilor arhitecturale sau a performanțelor termice, acustice sau de siguranță.
UȘI CULISANTE CU RIDICARE

TIPODIMENSIUNI

hts-tip7
CULORI

CULORI STANDARD

gri antracit
stejar inchis
stejar auriu
mahagoni
mooreiche
nuc
alb

CULORI STANDARD EXTINS

mahon
mahon
stejar 26
alb infoliat
Alb infoliat
crem
crem
negru maroniu
stejar rustic
gri antracit neted

ACRYLCOLOR

Ușile culisante cu ridicare cu suprafața acrylcolor care și-au dovedit utilitatea se impun prin calitatea durabilă și constantă a suprafețelor. Acestea oferă o foarte mare libertate de design pentru construcții noi și lucrări de renovare.
RAL 7015
RAL 7016
RAL 7040
RAL 7039
RAL 8014
RAL 9005
RAL 9007
RAL 9016
DB 703
Stratul acrilic exterior, colorat, este de două ori mai rezistent decât suprafața din PVC a ferestrelor albe. Este rezistent la zgâriere și la influența factorilor de mediu. Suprafața mat-mătăsoasă, netedă și neporoasă este insensibilă la depunerile de praf și murdărie. Stratul acrilic protejează ferestrele contra intemperiilor. Prin utilizarea acestei tehnici, stabilim noi standarde, deoarece aceasta diferă considerabil de procesele de colorare obișnuite. Rezultatul este reprezentat de caracteristici inegalabile ale culorii și o rezistență a culorii în timp de mai mulți ani. Ferestrele din profiluri acrylcolor îndeplinesc, de asemenea, cele mai ridicate cerințe din punct de vedere tehnic și funcțional.
Copyright © Pro Confort
office@proconfort.ro