Close

UȘA ARMONICĂ

DETALII TEHNICE
UŞA ARMONICĂ este soluţia ideală ce permite libertate mai mare de deschidere, fără obstacolul unei traverse sau al panourilor fixe. Astfel, poate ajunge până la 5 cercevele, pe şine fixe sau încorporate în pardoseală. Marea mobilitate a acestui model de uşă armonică permite deschiderea totală. Are un mecanism de tip „acordeon” din foi mobile, iar astfel este posibilă deschiderea suprafeţei pe care o dorești. Deschiderea nu este limitată de părţi fixe sau de traverse. Există diverse posibilităţi de alegere a acestor foi pliabile.
Calitatea şi designul feroneriei garantează flexibilitatea şi durabilitatea.
GEAM TERMOIZOLANT PERFORMANT
Sistemul de profile din care este realizată ușa armonică permite un pachet de geam termoizolant cu grosimea de până la 44 mm. Configurația pachetului termoizolant poate fi alcătuită combinând mai multe tipuri de sticlă (low-e, 4Season, colorat, reflexiv sau ornamental sau de securitate) și poate fi stabilită conform caracteristicilor arhitecturale sau a performanțelor termice sau acustice dorite.
UȘA ARMONICĂ

TIPODIMENSIUNI

CULORI

CULORI STANDARD

gri antracit
stejar inchis
stejar auriu
mahagoni
mooreiche
nuc
alb

CULORI STANDARD EXTINS

mahon
mahon
stejar 26
alb infoliat
Alb infoliat
crem
crem
negru maroniu
stejar rustic
gri antracit neted

ACRYLCOLOR

Stratul acrilic exterior, colorat, este de două ori mai rezistent decat suprafața din PVC a ferestrelor albe. Este rezistent la zgâriere si la influenta factorilor de mediu. Suprafata mat-mătăsoasă, netedă și neporoasă este insensibilă la depunerile de praf și murdărie. Stratul acrilic protejează ferestrele contra intemperiilor.
RAL 7015
RAL 7016
RAL 7040
RAL 7039
RAL 8014
RAL 9005
RAL 9007
RAL 9016
DB 703
Copyright © Pro Confort
office@proconfort.ro