Close

FEREASTRĂ CONFORT 80+

DETALII TEHNICE
Atunci când designul şi reducerea la maximum a consumului de energie joacă un rol important, alegerea firească este cea mai nouă generaţie de ferestre create de compania noastră.
Ferestrele CONFORT 80+ conving prin aspectul deosebit, inovator. Prin cele trei garnituri reduceți costurile cu încălzirea, și contribuiți considerabil la reducerea emisiilor de CO2.

Dezvoltarea unui sistem cu cele mai bune proprietăți de izolare termică nu este întâmplătoare, ci rezultatul cercetării cu un scop bine definit. Rezultatele vorbesc de la sine. Numeroase calcule au demonstrat valori excelente de izolare termică. Obiectivul de proiectare a fost de la început acela de a obține certificatul de casă pasivă .
Acest lucru a fost realizat prin îmbinarea optimă a detaliilor inovatoare în proiectarea sistemului. Cele 6 camere atât în toc cât și în cercevea contribuie la o excelentă izolare termică și fonică.

Fereastra CONFORT 80+ convinge prin folosirea unui singur profil de armătură pentru toc și cercevea, asigurând un raport optim dintre statică și izolare termică, realizand o rezistență excelentă împotriva efracției.
Este un concept inteligent de garnituri cu trei planuri de etanșare. Garnitura de etanșare mediană protejează eficient componentele mecanice de pe ferestră de factorii externi. O înălțime mai mare a peretelui de acoperire a geamului de 26 mm, pentru o izolare termică îmbunătățită.
Profil
Adâncime de construcție
Termo-izolare
Armătură
Coeficienți izolare termică
Sistem de etanşare
CONFORT 80+
82.5 mm
6 camere
oţel zincat de 2 mm
Uw = până la 0.89 W/m2K, în funcţie de vitraj
3 garnituri
TIPURI DE DESCHIDERI
FIX
2 CANATE
alb: 3000mm x 2000mm
color: 3000mm x 2000mm
BATANT
alb: 1500mm x 1700mm
color: 1400mm x 1700mm
OSCILO-BATANT
alb: 2000mm x 1500mm
color: 2000mm x 1400mm
OSCILO-BATANT
alb: 1500mm x 1500mm
color: 1400mm x 1400mm
OSCILO
alb: 2000mm x 1500mm
color: 2000mm x 1500mm
CULORI

CULORI STANDARD

gri antracit
stejar inchis
stejar auriu
mahagoni
mooreiche
nuc
alb

CULORI STANDARD EXTINS

mahon
mahon
stejar 26
alb infoliat
Alb infoliat
crem
crem
negru maroniu
stejar rustic
gri antracit neted

ACRYLCOLOR

Stratul acrilic exterior, colorat, este de două ori mai rezistent decât suprafața din PVC a ferestrelor albe. Este rezistent la zgâriere și la influența factorilor de mediu.
Suprafața mat-mătăsoasă, netedă și neporoasă este insensibilă la depunerile de praf și murdărie. Stratul acrilic protejează ferestrele contra intemperiilor. Prin utilizarea acestei tehnici, stabilim noi standarde, deoarece aceasta difera considerabil de procesele decolorare obișnuite. Rezultatul este reprezentat de caracteristici inegalabile ale culorii și o rezistență a culorii în timp de mai mulți ani.
Ferestrele din profiluri acrylcolor îndeplinesc, de asemenea, cele mai ridicate cerințe din punct de vedere tehnic și funcțional.
Fereastra CONFORT 80+ permite echiparea cu un pachet de vitraj termoizolant cu grosime de la 24 mm până la 52 mm. Configurația pachetului termoizolant poate fi alcătuită combinând mai multe tipuri de sticlă ( low-e, 4Season, colorat, reflexiv sau ornamental, cât si securizată ) și poate fi stabilită conform caracteristicilor arhitecturale sau a performanțelor termice, acustice sau de securitate dorite.
RAL 7015
RAL 7016
RAL 7040
RAL 7039
RAL 8014
RAL 9005
RAL 9007
RAL 9016
DB 703
FERONERIE
Feronerie de ultimă generație si de cea mai bună calitate. Datorită dezvoltărilor continue aduse componentelor individuale și ale ansamblurilor, pentru ferestrele CONFORT sistemul de feronerie stabilește noi standarde de protecție.
Optiuni:
- Cu balamele vizibile
- Fără balamale vizibile, fără capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care să diminueze aspectul ferestrei.
Toate componentele sunt integrate în cerceveaua și tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afară. Prin urmare, vă oferim noul sistem de feronerie cu diferite caracteristici și funcții.
- O reglare simplă, tridimensională a tocului ferestrei este posibilă cu ajutorul șuruburilor de reglare.
- Pe partea inferioară a feroneriei se află o rolă tip cap ciupercă, care prinde blocatorul oscilobatant aferent. Sistemele cu feronerie permit deschiderea ferestrelor și ușilor astfel: rotativ, basculant, roto-basculant, plan-paralel, pivotant.
maner1
Contraacționare greșită: cu ajutorul piesei de contraacționare greșită cerceveaua stă întotdeauna la același nivel, împiedicând astfel ca elementul de închidere să-și schimbe poziția și împiedică acționarea greșită a ferestrei sau a ușii.
maner2
Piesa aerisire parțială: constă dintr-un singur element care poate fi instalat și ulterior. Piesa de aerisire parțială se montează lângă blocatorul superior.
maner3
Mâner secustik: un mecanism de blocare patentat în mânerul de fereastră Secustik împiedică manipularea din afară asupra feroneriei. Clicul de precizie care trebuie să se audă clar la utilizare semnalizează existența funcției de siguranță.
Copyright © Pro Confort
office@proconfort.ro