Close

DESPRE NOI

Un producător și un partener de încredere, asta ne-am dovedit a fi în cei peste 15 ani de când suntem prezenți pe piața de ferestre și uși din România. Echipa noastră de profesioniști este preocupată de perfecțiunea fiecărei lucrări în parte și investim permanent în tehnologii moderne de producție a ferestrelor și a ușilor.

Asta ne garantează o calitate constantă a lucrărilor, iar clienții noștri au parte de produse și servicii de înaltă calitate care se remarcă prin rezistență, fiabilitate și stil. Producem și comercializăm, atât la nivel național, cât și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.

Ferestrele și ușile noastre sunt produse conform cu standardele de: calitate, siguranţă şi eficienţă energetică. Sistemele de management implementate certifică faptul că toate activitățile noastre sunt îndreptate spre satisfacerea clienților și protejarea mediului înconjurator.

Copyright © Pro Confort
office@proconfort.ro