Close

accesorii

RULOURI EXTERIOARE
Rulourile exterioare oferă protecţie eficientă împotriva razelor solare, luminii puternice și a privirilor indiscrete. În zilele friguroase de iarnă, căldura rămâne în interior, asigurând confort şi siguranţă. Rulourile exterioare sunt realizate din lamele de aluminiu, ce se înfăşoară pe un tambur încastrat într-o casetă poziţionată în partea superioară a ferestrei. În funcţie de materialul din care sunt confecţionate, rulourile exterioare pot avea diferite culori: PVC alb, aluminiu – alb, nuc, stejar auriu, mahon. Aceste rulouri oferă o izolare termică de U<0,85 W/mpK şi o izolare fonică până la clasa 4.
Plase contra-insectelor
Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de ţânţari, muşte sau alte insecte atunci când fereastra este deschisă.
Avantajele plaselor sunt: 
• protecţia maximă împotriva insectelor, ceea ce asigură un somn liniştit,
• fiabilitate foarte bună, plasa fiind produsă din fibră de carbon, iar rama – din profil de aluminiu,
• întreţinere simplă,
• vizibilitate bună în afară,
• schimb permanent de aer între interior şi exterior.
Opțiuni:
• Plase împotriva insectelor – pe balamale,
• Plase împotriva insectelor – fixe,
• Plase împotriva insectelor – rulou.
glafuri interioare și exterioare
Glafurile au atât rol de protecţie, cât şi funcţie estetică, pentru că definitivează fereastra şi chiar îmbunătăţesc aspectul faţadei, în cazul glafurilor de exterior.
Glafurile sunt disponibile în diferite nuanţe, de la imitaţie de marmură până la imitaţie de lemn. Datorită suprafeţei laminate exterioare, glafurile sunt rezistente la umezeală şi zgârieturi şi sunt uşor de întreţinut.
sisteme de ventilație
Ferestrele joacă un rol important la scăderea consumului de energie electrică în clădiri şi permit respectarea reglementărilor pentru prevenirea încălzirii globale. Acest lucru se obţine prin intermediul unei izolaţii termice foarte bune şi cu ajutorul unei bune etanşări. Ferestrele nu trebuie să fie doar etanşe, ci în acelaşi timp să permită menţinerea unui echilibru al umidităţii şi temperaturii în încăpere: microclimatul plăcut al încăperii joacă un rol decisiv. În spaţiile umede cum sunt bucătăria sau baia, schimbul controlat de aer este indispensabil. O umiditate prea ridicată a aerului dăunează microclimatului încăperii şi favorizează formarea mucegaiului. Acest aspect trebuie luat în consideraţie încă de la montarea noilor ferestre.
Clapetă cu IQ previne cu succes curenţii de aer dezagreabili şi formarea mucegaiului la pervazul ferestrelor. Ferestrele normale sunt astfel transformate în ferestre de aerisire - pentru un microclimat plăcut.
EMM - Grila higroreglabila destinată aportului de aer proaspăt
Cu gama EMM, esenţialul tehnologiei higroreglabile Aereco este oferită într-o variantă de debit și în 3 culori diferite. Aspectul său simplu şi robust au transformat-o în succes în multe ţări. Montată împreună cu protecţia sa acustică, grila EMM poate oferi un grad maxim de atenuare acustică de 37dB. Grila EMM este caracterizată la montaj prin utilizarea unei plăci de bază. Această placă de baza permite direcţionarea jetului de aer în două variante. Funcţie de poziţionarea ferestrei faţă de plafon sau faţă de amplasarea ei în interiorul golului din perete, placa de bază va fi orientată în aşa fel încât să asigure confort maxim locatarilor. Blocatorul manual opţional permite obstrucţionarea aportului de aer proaspăt.
• Higroreglabila: controlează debitul de aer ventilat funcţie de variaţia valorii umidităţii relative.
• Atenuarea acustică: până la 37 dB, montată împreună cu protecţia externă acustică.
• Posibilitate de blocare manuală: opţional, permite reducerea la minimum a aportului de aer în condiţii meteo extreme
• Întreţinere uşoară
• Direcţionarea aerului: posibilitate de direcţionare a jetului de aer la montaj, funcţie de apropierea fata de plafon.
Copyright © Pro Confort
office@proconfort.ro