Ferestre si usi, tamplarie PVC - PRO CONFORT - termopane Gealan

FERESTRE SI USI GEALAN

Ferestre si usi PRO CONFORT - Tamplarie Termopan Gealan - Producator de tamplarie termopan din PVC GEALAN Germania, ferestre termopan cu 3, 5 si 6 camere, usi de intrare, usi de interior, usi glisante si culisante, usi armonica, glafuri si pervaze din PVC, rulouri, obloane, plase contra insecte si tantari. Preturi de producator. Calitate si rapiditate in executie. Livram ferestre si usi oriunde in tara si exportam in: Italia, Spania, Franta, Germania, Elvetia, Belgia
Call Center: (+4) 021 350 41 21

Producem și comercializăm, la nivel național și internațional, tâmplărie din PVC sau aluminiu, rulouri, obloane, glafuri și plase contra insectelor.
Suntem prezenți pe piața de ferestre și uși din România de peste 15 ani. În acest timp am creat o echipă de profesioniști orientati către inovație și performanță iar prin caliatea produselor și a serviciilor noastre am dovedit că suntem un producător și un partener de încredere.
Investim permanent în tehnologii moderne de producție ferestre și uși. Acest lucru ne garanteaza ca produsele noastre vor avea același nivel de calitate si precizie iar clientii nostri se vor bucura de produse şi servicii de înaltă calitate ce se remarcă prin rezistenţă, fiabilitate și stil.

fabrici
echipate cu 4 linii
de producție automatizate
ferestre și uși
realizate
clienți
din peste 20 țări
țări
în care exportăm

Ofertare online

Doriți ferestre și uși?
Completați și trimiteți formularul online cu tipurile de ferestre și uși dorite și în cel mai scurt timp un specialist Proconfort vă va oferi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.  

Căutăm dealeri!

Sunteți constructor sau comercializați ferestre? Vreți să vă completați oferta cu produse premium și să vă alăturați grupului nostru de parteneri pentru comercializarea de ferestre și uși termopan?

REFERINȚE

TESTIMONIALE

Mă bucur că am apelat la serviciile Pro Confort , sunt o adevărată echipă, la show-room au o fată bine pregătită care m-a informat corect şi complet, ferestrele şi uşile din PVC realizate de ei chiar sunt de calitate , am fost impresionată şi de echipa de montaj care s-a dovedit a fi foarte profi .… m-au ajutat să mut şi florile în balcon …. Eu îi recomand !

Felicia, Sector 2, Bucureşti

Ferestrele şi Uşile PVC din Ansamblul residential Timişoara 58 , Sector 6, Bucureşti au fost proiectate şi montate de Pro Confort . Pot să spun că sunt uimit de capacitate lor de producţie cât şi rapiditate cu care au reuşit în această primavera să închidă cele 2 blocuri noi pe care le-am construit. Au tâmplărie de foarte bună calitate şi au fost de un real ajutor şi am reuşit să predăm blocurile chiar înainte de termen

Administrator Ansamblul Rezidenţial Timişoara 58

“Chiar dacă nu am tâmplăria PVC cumpărată de la Pro Confort , au fost foarte amabili când le-am solicitat ajutorul să vină să facă o constatare la o uşă armonică pentru terasa de vară de la casa din Buftea. Au venit au reglat feroneria chiar au schimbat şi ceva la feronerie şi în aces moment nu mai am probleme ….mă pot bucura de aerul curat când ţin uşa armonică deschisă

Ferentz, Crevedia , Dâmboviţa

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 10 ani studiem și proiectăm soluții pentru satisfacerea nevoilor clientului și a celor mai îndrăznețe idei arhitecturale de tâmplărie. La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.

Calitate - Marcaj CE

Ferestrele și ușile noastre sunt produse conform cu standardele de: calitate, siguranţă şi eficienţă energetică.

Sistemele de management implementate certifică faptul că toate activitățile noastre sunt îndreptate spre satisfacerea clienților și protejarea mediului inconjurator

Contact

  • Aurel Vlaicu Nr 8 – Centura Afumați
  • +4 021 350 41 21
  • ofice@proconfort.ro
  • Localizare harta
Site-ul PRO CONFORT foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.