Servicii
PRO CONFORT

Consiliere

Pe lângă produsele atent finisate, îți oferim acel suport de care ai nevoie în a alege cu adevărat produsele potrivite nevoilor tale.

Fie că ai nevoie de consiliere în a alege geamul termoizolant, profilul sau tipul de deschidere pentru ușile sau ferestrele tale, echipa noastră de suport este pregătită să te ajute.

Completează formularul de contat, iar un consultant vânzări te va contacta pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie.
Consiliere

Livrare

Ne asigurăm că produsele pe care le-ai comandat vor ajunge în siguranță la tine.

Indiferent de locația la care se face montajul ușilor sau ferestrelor tale, îți putem asugura transportul în bune condiții, în așa fel încât produdele să nu fie avariate pe parcursul deplasării.

Pentru comenzile având ca zonă de livrare municipiul București și județul Ilfov, transportul se face fără costuri adiționale.
Transport

Montaj

Îți punem la dispoziție o echipă de specialiști, foarte bine pregătiți și dispuși să efectueze montajul produselor tale în cele mai bune condiții, cu grijă.

Indiferent de tipul produselor montate, ne vom asigura că acestea funcționează perfect înainte ca echipa noastră să parăsească locul montajului.

Apreciem întotdeauna un feedback în urma efectuării serviciilor noastre, acesta ne ajută să fim mai buni cu fiecare lucrare pe care o executăm.

Glafuri ferestre

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.