Fabrica
PRO CONFORT

producție de ferestre și uși din PVC cu geam
fabrica PRO CONFORT

Fabrica de ferestre și uși termopan

Pro Confort caută permanent metode de diversificare şi îmbunătăţire calitativă şi cantitativă a ofertei de produse, moduri de a oferi valoare, caută maniera potrivită de a-şi servi clienţii mai bine decât oricine altcineva.

Calitate

Folosind maşini automate de înaltă performanţă, îți oferim garanţia execuţiei unor produse de cea mai bună calitate.

Confort

Produsele noastre sunt eficiente din punct de vedere energetic, îți oferă economii și mai ales, confort.

Comunicare

Te informăm de fiecare dată atunci când stadiul comenzii tale se modifică.

Experiență

De peste 20 de ani, cu pasiune și atenție la detalii, producem uși și ferestre din PVC pentru clienți din România și Uniunea Europeană.
0
experiență
0
clienți mulțumiți
0
de comenzi
Pro Confort deţine o hală de producţie dotată cu instalaţii şi maşini automate Elumatec şi Wegoma - Germania, de înaltă performanţă şi productivitate, oferind garanţia execuţiei unor produse de cea mai bună calitate.
Menţionăm doar câteva utilaje implicate în procesul de fabricaţie:
- 2 roboţi de tăiere, cu alimentare automată din magazia de profile;
- 3 centre de prelucrare;
- 2 linii de sudură la patru capete, fiecare cu roboţi de debavurare;
- maşină de lipit la patru capete, special concepută pentru sudură şi debavurarea cercevelei arcuite;
- maşină semiautomată pentru montajul feroneriei;
- 2 maşini pentru tăiat bagheta;
- 2 maşini pentru calat sticla, maşini care imită condiţiile de montaj, pentru a permite controlul tehnic de calitate cât mai exact.
Compania a reuşit să dezvolte sistem de ferestre și uși termopan fiabile şi complete, cu nenumărate alternative în ceea ce priveşte profilul, culoarea, accesoriile și forma. Rezultatul este un produs frumos, robust, rezistent, uşor de instalat şi de folosit.

Succesul pe piaţă al companiei este datorat celui mai important patrimoniu şi anume cel uman. Organizarea eficientă pe departamente: vânzări, relaţii clienţi, proiectare, producţie, transport, execuţie şi montaj - permite o atentă urmărire a procesului de producţie, vânzare și distribuție şi a nivelului de satisfacţie a clienţilor.

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.