5 avantaje ale ferestrelor și ușilor panoramice

5 avantaje ale ferestrelor și ușilor panoramice

Tot mai frecvent, în opțiunile arhitecților se regăsesc elemente vitrate de mari dimensiuni ce asigură o vedere panoramică și conferă cladirii un aspect modern.
În afara detaliilor tehnice legate de acestea, în proiectarea casei visate, trebuie acordată o atenție și la forma sau culoarea cea mai potrivită. Ferestrele panoramice sunt deseori întâlnite la clădirile de birouri sau spațiile comerciale, însă poate fi încadrate cu succes și în cadrul unei locuințe rezidențiale. Ferestrele mari, cu deschidere batantă sau culisantă, au un farmec aparte și sunt perfecte dacă dorești o casă cu aspect contemporan, stilată și primitoare.

Cum participă geamul termoizolant la confortul și siguranța caminului tău

Cum participă geamul termoizolant la confortul și siguranța caminului tău

Locuința de vis este un loc in care te simți confotabil și care oferă protecție în fața capriciilor vremii. Vara ești ferit de temperaturile ridicate și de lumina puternică, iarna ești protejat de frig și de curenții reci de aer.

Principalele elementele care participă activ la asigurare confortului sunt ferestrele și ușile, puncte de tranziție dinspre interior spre exterior și invers. Dacă aceste deschideri sunt proiectate din materiale de înaltă calitate atunci sunteți cu un pas mai aproape de casa visată.

Care sunt cele mai uzuale tipuri de deschidere pentru ferestrele termopan CONFORT

Care sunt cele mai uzuale tipuri de deschidere pentru ferestrele termopan CONFORT

Ca să te bucuri de toate facilitățile oferite de ferestre termopan CONFORT trebuie să ști care sunt tipurile de deschidere pe care poți să le utilizezi în funcție de camera unde vrei să le amplasezi și de cerințele specifice fiecărei activități casnice. Configurarea corectă a ferestrelor în funcție de amplasarea acestora va contribui semnificativ la confort și eficiență.

Cum aleg profilul din PVC? Ce diferență este între profile?

Cum aleg profilul din PVC? Ce diferență este între profile?

Alegerea profilelor pentru ferestrele și ușile realizate cu profile din PVC nu este tocmai ușoară. Încercăm să vă ajutăm și să facem mai ușoară această alegere printr-un scurt rezumat al lucrurilor care contează când alegi profilele pentru ferestrele tale.

Sunt lucruri importante care pot face diferența, deci dacă vă doriți ferestre de calitate ar trebui să țineți cont de detaliile cele mai importante, respectiv de: grosimea peretelui exterior al profilului (clasa profilului, adâncimea de montaj, numărul de camere, coeficientul de transfer termic.

Câteva sfaturi simple care te vor ajuta să ai o casă mai răcoroasă în perioada caniculară

Câteva sfaturi simple care te vor ajuta să ai o casă mai răcoroasă în perioada caniculară

Sezonul cald aduce cu sine niveluri ridicate ale temperaturilor de afară și un disconfort termic pentru zonele cu climat temperat, precum țara noastră. În aceste condiții avem tendința să apelăm în mod regulat la aerul condiționat, atât la birou, cât și acasă.

Dar ce te faci atunci când ești o persoană sensibilă și te trezești răcit la mijlocul lunii Iulie, datorită aerului condiționat? Să nu mai vorbim despre situația în care ai și copii mici, pe care trebuie să-i ferești de această variantă. Sau de factura la energie electrică care devine destul de ridicată atunci când aerul conditionat este frecvent utilizat.

Cum aleg ferestrele pentru casele eficiente energetic?

Cum aleg ferestrele pentru casele eficiente energetic?

Casa pasivă sau Casa viitorului este construcţia cu consum redus de energie care asigură un climat interior optim atât vara cât şi iarna, fără a avea nevoie de o sursă convenţională de încălzire. Cu cât este mai eficientă energetic o locuință cu atât consumul de energie cu încălzirea sau răcirea sunt mai mici și tind spre zero.

Pentru obținerea standardului de casă eficientă energetic trebuie acționat încă din faza de proiect, prin integrarea de structuri și elemente constructive realizate din componente eficiente energetic, care să aibă un coeficient de transfer termic redus. Un rol important îl constitue ferestrele și ușile termopan care își aduc aportul activ la coefientul general al întregii construcții.

Nuanțe și texturi disponibile pentru ferestrele și ușile CONFORT

Nuanțe și texturi disponibile pentru ferestrele și ușile CONFORT

Culorile alese pentru exteriorul sau interiorul locuinței, mobilierul, amenajarea interioară sunt elemente de care trebuie să ținem cont când alegem nuanța de culoare a ferestrelor și a uşilor termopan. O fereastra bună are o durată de utilizare îndelungată şi de aceea este important să se potrivească cu arhitectură exterioară şi să completeze întregul aspect al locuinței.

Ferestrele și ușile trebuie să pună în valoare arhitectura și designul clădirii și să se asorteze culorii alese pentru tencuială sau culorii naturale a materialelor de construcție, spre exemplu culorii cărămizilor aparente sau a pietrei naturale cu care este placată fațada sau zonă care înconjoară fereastra.

Termopane sau Ferestre și uși cu geam termoizolant?

Termopane sau Ferestre și uși cu geam termoizolant?

Fie că tocmai ne-am construit o casă sau suntem în plin proces de renovare a locuinței noastre, principalul lucru la care ne gândim este cum să o facem cât mai confortabilă, cât mai sigură și cât mai primitoare.

De aceea, vrem să alegem cele mai bune materiale de construcție și suntem atenți în special la elementele care fac legătura dintre căminul nostru și lumea exterioară atât din punct de vedere al aspectului și arhitecturii, cât și al eficienţei termice şi fonice, al securităţii și al siguranței. Un rol important în ansamblul arhitectural îl constituie ferestrele şi uşile deoarece ele fac legătura dintre interior / exterior și ne dorim ca acestea să ne asigure protecție, rezistență, securitate și un confort termic și fonic ridicat.

Uși culisante sau uși armonice? Ce uși sunt cele mai potrivite pentru casa ta?

Uși culisante sau uși armonice? Ce uși sunt cele mai potrivite pentru casa ta?

Te afli în proces de reamenajare sau construcție a unei locuinţe? Dacă în planurile arhitecturale se regăsește un spațiu cu o deschidere mare către exterior, atunci înseamnă că poți să te orientezi către o ușă cu sistem culisant sau armonic. Nu ai nevoie de un specialist în design de interior. Ai nevoie de o ruletă, de puțină imaginație și de sfatul specialiștilor noștri.

Ușile culisante sau armonică CONFORT pentru deschideri mari sunt fabricate cu scopul de a închide spațiile vaste aducând un plus de confort și eleganță locuinței dându-i un aer modern, minimalist. Ca să alegi corect între o ușa armonică sau o ușă culisantă va trebui să ți cont de mărimea spațiilor, utilizarea acestora și particularitățile acestora.

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.